Een educatieve box per leerjaar, knutselideeën, bewegingstussendoortjes, online oefenen, elke dag een nieuwe Kahoot-quiz,... Samen sterk voor thuisonderwijs.

https://deoester.yurls.net/nl/page/1088428

 

Carnaval
Griezel Wandeling Groep Pompoenen
Halloween Soep Drinken
2de En 3de Poppentheater Jaja
Sinterklaas Lager Sinterklaas Kleuters

Samen uitkijken naar de komst van Sinterklaas en de Zwarte Pieten. Knutselen, boekjes lezen, liedjes zingen, een heuse quiz, een spannend/grappig schimmenspel, veters leren knopen, speculaas bakken en tekenen. Allemaal in het teken van Sinterklaas en Zwarte Piet. Op het einde ontvingen de leerlingen van het 1ste leerjaar hun Zwarte Pieten-diploma en genoten we samen van de heerlijke speculaas.

Sinterklaas 2019

Hoog bezoek in de klas? Daar leek het toch even op. De kinderen van de 1ste en de 2de kleuterklas ontdekten het magische medium van een green screen. Nietsvermoedend namen ze plaats voor het doek. De verwondering in hun ogen was dan ook heel groot bij het zien van de  gemaakte foto's. Enkele nieuwsgierige kleuters keken ook even achter het doek of de Sint er zich toch niet had verstopt.

 

GreenScreen

Naar aanleiding van de Voorleesweek brachten de leerlingen van het 1ste en 6de leerjaar een bezoek aan de bibliotheek. Wat is er nu gezelliger dan een rustig hoekje op te zoeken en de boeiende verhalen in de boekjes te ontdekken?

Voorleesweek2019